七、信息还原。
根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项,选项中有两项为多余选项。
Rosie wants a pen friend, so she makes a profile to tell people about herself.
Hi! My name is Rosie and I live in Newcastle. My parents are doctors and work in the same hospital. My elder brother Peter is 19 years old. He is very clever and sporty. He is good at swimming and playing football. He studies at Edinburgh University. 1
2 Well, I have blonde hair and blue eyes. I am not tall but I'm very kind and outgoing. My friends think that I am a talkative(健谈的) person. My hobbies are acting, singing and dancing. 3
I am in Grade 9 at school and getting ready for some important tests. I think I work hard, but I don't know if my teachers or my parents would agree! 4 I am a member of the choir and I help out at the Drama Club for younger students.
My dream is to go to college to study music and drama. 5
So are you cool enough to be my penfriend?
A. I spend a lot of my free time acting in shows.
B. Guess what? He is going to be a doctor too!
C. So what about me?
D. I hope I can be a great actress.
E. He is younger than I am.
F. I like to keep busy at school and join a lot of clubs.
G. I'm free and I am good at it.
1.
2.
3.
4.
5.
根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项,选项中有两项为多余选项。
Rosie wants a pen friend, so she makes a profile to tell people about herself.
Hi! My name is Rosie and I live in Newcastle. My parents are doctors and work in the same hospital. My elder brother Peter is 19 years old. He is very clever and sporty. He is good at swimming and playing football. He studies at Edinburgh University. 1
2 Well, I have blonde hair and blue eyes. I am not tall but I'm very kind and outgoing. My friends think that I am a talkative(健谈的) person. My hobbies are acting, singing and dancing. 3
I am in Grade 9 at school and getting ready for some important tests. I think I work hard, but I don't know if my teachers or my parents would agree! 4 I am a member of the choir and I help out at the Drama Club for younger students.
My dream is to go to college to study music and drama. 5
So are you cool enough to be my penfriend?
A. I spend a lot of my free time acting in shows.
B. Guess what? He is going to be a doctor too!
C. So what about me?
D. I hope I can be a great actress.
E. He is younger than I am.
F. I like to keep busy at school and join a lot of clubs.
G. I'm free and I am good at it.
1.
B
2.
C
3.
A
4.
F
5.
D
答案:1. B 2. C 3. A 4. F 5. D
解析:
翻译:
七、信息还原。
根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项,选项中有两项为多余选项。
罗西想要一个笔友,所以她制作了一份个人简介来向人们介绍自己。
嗨!我叫罗西,我住在纽卡斯尔。我的父母都是医生,在同一家医院工作。我的哥哥彼得19岁了。他非常聪明且喜爱运动。他擅长游泳和踢足球。他在爱丁堡大学学习。1
2 那么说说我自己吧。我有着金色的头发和蓝色的眼睛。我个子不高,但我非常善良且外向。我的朋友们认为我是一个健谈的人。我的爱好是表演、唱歌和跳舞。3
我在学校读9年级,正在为一些重要的考试做准备。我觉得我学习很努力,但我不知道我的老师或父母是否会认同!4 我是合唱团的一员,还在戏剧俱乐部为低年级的学生提供帮助。
我的梦想是上大学学习音乐和戏剧。5
那么你够酷来做我的笔友吗?
A. 我把很多空闲时间都花在表演节目上。
B. 猜猜怎么着?他也打算成为一名医生!
C. 那么说说我自己吧。
D. 我希望我能成为一名伟大的女演员。
E. 他比我小。
F. 我喜欢在学校忙起来,参加很多社团。
G. 我有空,而且我很擅长这个。
1. ________
2. ________
3. ________
4. ________
5. ________
七、信息还原。
根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项,选项中有两项为多余选项。
罗西想要一个笔友,所以她制作了一份个人简介来向人们介绍自己。
嗨!我叫罗西,我住在纽卡斯尔。我的父母都是医生,在同一家医院工作。我的哥哥彼得19岁了。他非常聪明且喜爱运动。他擅长游泳和踢足球。他在爱丁堡大学学习。1
2 那么说说我自己吧。我有着金色的头发和蓝色的眼睛。我个子不高,但我非常善良且外向。我的朋友们认为我是一个健谈的人。我的爱好是表演、唱歌和跳舞。3
我在学校读9年级,正在为一些重要的考试做准备。我觉得我学习很努力,但我不知道我的老师或父母是否会认同!4 我是合唱团的一员,还在戏剧俱乐部为低年级的学生提供帮助。
我的梦想是上大学学习音乐和戏剧。5
那么你够酷来做我的笔友吗?
A. 我把很多空闲时间都花在表演节目上。
B. 猜猜怎么着?他也打算成为一名医生!
C. 那么说说我自己吧。
D. 我希望我能成为一名伟大的女演员。
E. 他比我小。
F. 我喜欢在学校忙起来,参加很多社团。
G. 我有空,而且我很擅长这个。
1. ________
2. ________
3. ________
4. ________
5. ________