(
A.No, I am not
B.You are right
C.Thank you
D.I’m sorry to hear that
C
)7. —Your school looks so beautiful! —____.A.No, I am not
B.You are right
C.Thank you
D.I’m sorry to hear that
答案:7. C
解析:
翻译:
( )7. ——你的学校看起来如此漂亮!——____。
A. 不,我不是
B. 你是对的
C. 谢谢你
D. 听到那个消息我很遗憾
( )7. ——你的学校看起来如此漂亮!——____。
A. 不,我不是
B. 你是对的
C. 谢谢你
D. 听到那个消息我很遗憾
(
Classroom building: 24 classrooms Playground: Big and clean
Art rooms: Bright and modern
A.classmates
B.friends
C.school
D.classroom
C
)8. (2024·江苏泰州姜堰城西实验学校第一次月考)David is a new student. Here is some information(信息) about his ____.Classroom building: 24 classrooms Playground: Big and clean
Art rooms: Bright and modern
A.classmates
B.friends
C.school
D.classroom
答案:8. C
解析:
翻译:
( )8.(2024·江苏泰州姜堰城西实验学校第一次月考)大卫是一名新生。这里有一些关于他的____的信息。
教学楼:24间教室
操场:又大又干净
美术室:明亮且现代化
A. 同学
B. 朋友
C. 学校
D. 教室
( )8.(2024·江苏泰州姜堰城西实验学校第一次月考)大卫是一名新生。这里有一些关于他的____的信息。
教学楼:24间教室
操场:又大又干净
美术室:明亮且现代化
A. 同学
B. 朋友
C. 学校
D. 教室
四、缺词填空。(每空一词)
In America, we go to school from Monday to Friday. On school days, I get up at seven and have my b 1 at half past seven. O 2 lessons start at eight. At half past eleven, we have a break and then we have our lunch at the dining h 3. In the afternoon, school is o 4 at about three. Then we can g 5 home. But there are many boys in m 6 school and they enjoy playing football on the sports f 7 after school. We often have m 8 on Friday afternoons. Mike, my best friend, usually s 9 at school for a long time. What a 10 your school day?
1.
6.
In America, we go to school from Monday to Friday. On school days, I get up at seven and have my b 1 at half past seven. O 2 lessons start at eight. At half past eleven, we have a break and then we have our lunch at the dining h 3. In the afternoon, school is o 4 at about three. Then we can g 5 home. But there are many boys in m 6 school and they enjoy playing football on the sports f 7 after school. We often have m 8 on Friday afternoons. Mike, my best friend, usually s 9 at school for a long time. What a 10 your school day?
1.
breakfast
2. Our
3. hall
4. over
5. go
6.
my
7. field
8. meetings
9. stays
10. about
答案:1. breakfast 2. Our 3. hall 4. over 5. go 6. my 7. field 8. meetings 9. stays 10. about
解析:
翻译:
四、缺词填空。(每空一词)
在美国,我们从周一到周五上学。在上学日,我七点起床,七点半吃我的**早餐**。**我们的**课程八点开始。十一点半,我们休息一下,然后在**餐厅**吃午饭。下午,学校大约三点**放学**。然后我们可以**回**家。但是在**我的**学校有很多男孩,他们放学后喜欢在**运动场**上踢足球。我们周五下午经常有**会议**(或“课”,结合语境此处“meeting”也可理解为“活动、集会”等,若结合学校场景也可能是“课”,不过更常见的是“会议、集会”类活动,此处按原文直译“会议”)。迈克,我最好的朋友,通常在学校**待**很长时间。你的上学日**怎么样**呢?
1. ____ 2. ____ 3. ____ 4. ____ 5. ____
6. ____ 7. ____ 8. ____ 9. ____ 10. ____
四、缺词填空。(每空一词)
在美国,我们从周一到周五上学。在上学日,我七点起床,七点半吃我的**早餐**。**我们的**课程八点开始。十一点半,我们休息一下,然后在**餐厅**吃午饭。下午,学校大约三点**放学**。然后我们可以**回**家。但是在**我的**学校有很多男孩,他们放学后喜欢在**运动场**上踢足球。我们周五下午经常有**会议**(或“课”,结合语境此处“meeting”也可理解为“活动、集会”等,若结合学校场景也可能是“课”,不过更常见的是“会议、集会”类活动,此处按原文直译“会议”)。迈克,我最好的朋友,通常在学校**待**很长时间。你的上学日**怎么样**呢?
1. ____ 2. ____ 3. ____ 4. ____ 5. ____
6. ____ 7. ____ 8. ____ 9. ____ 10. ____
五、完形填空。(2025·江苏泰州靖江靖城中学八校联盟调研)
Hello, I’m Kate. I come 1 Taizhou, Jiangsu Province. I study at a middle school. I love 2 best and our school has different kinds of sports clubs. They make our school life 3. I’m a member of our school basketball team. After school, I often 4 basketball with my classmates.
The two girls over there are my good friends. They are 5 our school football team. Now they are practising in the 6. They 7 really cool.
8 do my classmates and I often do after class? We usually skip rope(跳绳). Many of us are 9 of the Rope-skipping Club. In PE classes or 10 free time, we always try different ways to skip rope.
Do you want to do interesting sports with us? Welcome to our school.
(
(
(
(
(
(
(
(
(
(
Hello, I’m Kate. I come 1 Taizhou, Jiangsu Province. I study at a middle school. I love 2 best and our school has different kinds of sports clubs. They make our school life 3. I’m a member of our school basketball team. After school, I often 4 basketball with my classmates.
The two girls over there are my good friends. They are 5 our school football team. Now they are practising in the 6. They 7 really cool.
8 do my classmates and I often do after class? We usually skip rope(跳绳). Many of us are 9 of the Rope-skipping Club. In PE classes or 10 free time, we always try different ways to skip rope.
Do you want to do interesting sports with us? Welcome to our school.
(
C
)1. A. for B. with C. from D. of(
D
)2. A. Biology B. English C. Art D. PE(
A
)3. A. fun B. easy C. boring D. difficult(
B
)4. A. see B. play C. know D. use(
D
)5. A. for B. of C. at D. in(
C
)6. A. hall B. library C. playground D. classroom(
A
)7. A. look B. turn C. get D. keep(
D
)8. A. Why B. Who C. How D. What(
B
)9. A. heroes B. members C. friends D. masters(
C
)10. A. her B. your C. our D. their答案:1. C 【点拨】根据语境可知,Kate 应该来自泰州。come from 来自。故选 C。
2. D 【点拨】根据文中“I love 2 best and our school has different kinds of sports clubs.”可知,作者应该最喜欢体育。PE 体育。故选 D。
3. A 【点拨】根据文中“our school has different kinds of sports clubs. They make our school life 3”可知,体育俱乐部会使我们的学校生活有趣。fun 有趣的。故选 A。
4. B 【点拨】根据文中“After school, I often 4 basketball with my classmates.”可知,此处应该是指打篮球。play basketball 打篮球。故选 B。
5. D 【点拨】根据文中“They are 5 our school football team.”及下文可知,此处指的是作者的好朋友们在足球队里。in the football team 在足球队。故选 D。
6. C 【点拨】根据文中“Now they are practising in the 6.”及上文的“school football team”可知,应该是在操场上练习踢足球。playground 操场。故选 C。
7. A 【点拨】根据文中“They 7 really cool.”可知,此处指的是她们练习的样子应该看起来很酷。look 看起来。故选 A。
8. D 【点拨】根据文中“8 do my classmates and I often do after class? We usually skip rope(跳绳).”可知,此处应该是问同学们和“我”课后做什么。what 什么。故选 D。
9. B 【点拨】根据文中“Many of us are 9 of the Rope-skipping Club.”可知,此处应该是指很多人都是俱乐部的成员。member 成员。故选 B。
10. C 【点拨】根据文中“In PE classes or 10 free time, we always try different ways to skip rope.”可知,应该是在我们的空闲时间,应用第一人称。our 我们的。故选 C。
2. D 【点拨】根据文中“I love 2 best and our school has different kinds of sports clubs.”可知,作者应该最喜欢体育。PE 体育。故选 D。
3. A 【点拨】根据文中“our school has different kinds of sports clubs. They make our school life 3”可知,体育俱乐部会使我们的学校生活有趣。fun 有趣的。故选 A。
4. B 【点拨】根据文中“After school, I often 4 basketball with my classmates.”可知,此处应该是指打篮球。play basketball 打篮球。故选 B。
5. D 【点拨】根据文中“They are 5 our school football team.”及下文可知,此处指的是作者的好朋友们在足球队里。in the football team 在足球队。故选 D。
6. C 【点拨】根据文中“Now they are practising in the 6.”及上文的“school football team”可知,应该是在操场上练习踢足球。playground 操场。故选 C。
7. A 【点拨】根据文中“They 7 really cool.”可知,此处指的是她们练习的样子应该看起来很酷。look 看起来。故选 A。
8. D 【点拨】根据文中“8 do my classmates and I often do after class? We usually skip rope(跳绳).”可知,此处应该是问同学们和“我”课后做什么。what 什么。故选 D。
9. B 【点拨】根据文中“Many of us are 9 of the Rope-skipping Club.”可知,此处应该是指很多人都是俱乐部的成员。member 成员。故选 B。
10. C 【点拨】根据文中“In PE classes or 10 free time, we always try different ways to skip rope.”可知,应该是在我们的空闲时间,应用第一人称。our 我们的。故选 C。
解析:
翻译:
五、完形填空。(2025·江苏泰州靖江靖城中学八校联盟调研)
大家好,我是凯特。我来自江苏省泰州市。我在一所中学上学。我最喜欢体育,而且我们学校有各种各样的体育社团。它们让我们的校园生活变得有趣。我是我们学校篮球队的一员。放学后,我经常和我的同学们一起打篮球。
那边的两个女孩是我的好朋友。她们在我们学校的足球队里。现在她们正在操场上训练。她们看起来真的很酷。
我和我的同学们课后经常做什么呢?我们通常跳绳。我们中的很多人都是跳绳社团的成员。在体育课上或者我们的空闲时间里,我们总是尝试不同的跳绳方式。
你想和我们一起做有趣的运动吗?欢迎来到我们学校。
( )1. A. 为了 B. 和……一起 C. 来自 D. ……的
( )2. A. 生物 B. 英语 C. 美术 D. 体育
( )3. A. 有趣的 B. 容易的 C. 无聊的 D. 困难的
( )4. A. 看见 B. 玩;打(球) C. 知道 D. 使用
( )5. A. 为了 B. ……的 C. 在(某地) D. 在……里
( )6. A. 大厅 B. 图书馆 C. 操场 D. 教室
( )7. A. 看起来 B. 转变 C. 得到 D. 保持
( )8. A. 为什么 B. 谁 C. 怎样 D. 什么
( )9. A. 英雄 B. 成员 C. 朋友 D. 主人
( )10. A. 她的 B. 你的;你们的 C. 我们的 D. 他们的
五、完形填空。(2025·江苏泰州靖江靖城中学八校联盟调研)
大家好,我是凯特。我来自江苏省泰州市。我在一所中学上学。我最喜欢体育,而且我们学校有各种各样的体育社团。它们让我们的校园生活变得有趣。我是我们学校篮球队的一员。放学后,我经常和我的同学们一起打篮球。
那边的两个女孩是我的好朋友。她们在我们学校的足球队里。现在她们正在操场上训练。她们看起来真的很酷。
我和我的同学们课后经常做什么呢?我们通常跳绳。我们中的很多人都是跳绳社团的成员。在体育课上或者我们的空闲时间里,我们总是尝试不同的跳绳方式。
你想和我们一起做有趣的运动吗?欢迎来到我们学校。
( )1. A. 为了 B. 和……一起 C. 来自 D. ……的
( )2. A. 生物 B. 英语 C. 美术 D. 体育
( )3. A. 有趣的 B. 容易的 C. 无聊的 D. 困难的
( )4. A. 看见 B. 玩;打(球) C. 知道 D. 使用
( )5. A. 为了 B. ……的 C. 在(某地) D. 在……里
( )6. A. 大厅 B. 图书馆 C. 操场 D. 教室
( )7. A. 看起来 B. 转变 C. 得到 D. 保持
( )8. A. 为什么 B. 谁 C. 怎样 D. 什么
( )9. A. 英雄 B. 成员 C. 朋友 D. 主人
( )10. A. 她的 B. 你的;你们的 C. 我们的 D. 他们的