七、信息还原。(2025·江苏盐城东台第一教育联盟期中)
根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项,选项中有两项为多余选项。
I’m Alice. I want to introduce my three friends’ hobbies. 1
Steve loves sport, and his favourite sport is swimming. He loves swimming because it’s relaxing(放松的) for him to stay in the water. 2
Jane likes reading best. 3 She enjoys reading all kinds of books and talking about her ideas with her friends after reading. Reading helps her learn more about the world. She also likes writing. 4
Neil is interested in paper-cutting. 5 He thinks it is cool. Neil hopes to be a professional(职业的) paper-cutting artist in the future. He wants to create(创造) more beautiful and meaningful paper-cutting works to share with people all over the world.
In a word, all of these good hobbies are useful to my friends! They can help them make new friends and have fun! Whether (不管) we like swimming, reading or paper-cutting, it’s important to find a thing that we enjoy.
A. Let’s see what they like to do after school. B. She thinks reading is interesting.
C. It is a kind of traditional(传统的) art. D. She wants to be a writer.
E. And this sport is good for his health. F. It’s difficult for her to start swimming.
G. She has no time to read.
1.
根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项,选项中有两项为多余选项。
I’m Alice. I want to introduce my three friends’ hobbies. 1
Steve loves sport, and his favourite sport is swimming. He loves swimming because it’s relaxing(放松的) for him to stay in the water. 2
Jane likes reading best. 3 She enjoys reading all kinds of books and talking about her ideas with her friends after reading. Reading helps her learn more about the world. She also likes writing. 4
Neil is interested in paper-cutting. 5 He thinks it is cool. Neil hopes to be a professional(职业的) paper-cutting artist in the future. He wants to create(创造) more beautiful and meaningful paper-cutting works to share with people all over the world.
In a word, all of these good hobbies are useful to my friends! They can help them make new friends and have fun! Whether (不管) we like swimming, reading or paper-cutting, it’s important to find a thing that we enjoy.
A. Let’s see what they like to do after school. B. She thinks reading is interesting.
C. It is a kind of traditional(传统的) art. D. She wants to be a writer.
E. And this sport is good for his health. F. It’s difficult for her to start swimming.
G. She has no time to read.
1.
A
2. E
3. B
4. D
5. C
答案:1. A 2. E 3. B 4. D 5. C
解析:
翻译:
七、信息还原。(2025·江苏盐城东台第一教育联盟期中)
根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项,选项中有两项为多余选项。
我是爱丽丝。我想介绍一下我的三个朋友的爱好。1
史蒂夫热爱体育运动,他最喜欢的运动是游泳。他喜欢游泳,因为待在水里对他来说很放松。2
简最喜欢阅读。3她喜欢读各种各样的书,并且在阅读后和朋友们交流她的想法。阅读帮助她更多地了解这个世界。她也喜欢写作。4
尼尔对剪纸感兴趣。5他认为剪纸很酷。尼尔希望将来成为一名职业剪纸艺术家。他想要创作更多美丽且有意义的剪纸作品,与全世界的人分享。
总之,所有这些好的爱好对我的朋友们都很有用!它们能帮助他们结交新朋友并获得乐趣!不管我们喜欢游泳、阅读还是剪纸,找到一件我们喜欢的事情是很重要的。
A. 让我们看看他们放学后喜欢做什么。
B. 她认为阅读很有趣。
C. 它是一种传统艺术。
D. 她想成为一名作家。
E. 而且这项运动对他的健康有好处。
F. 对她来说开始游泳很难。
G. 她没有时间阅读。
1. ________ 2. ________ 3. ________ 4. ________ 5. ________
七、信息还原。(2025·江苏盐城东台第一教育联盟期中)
根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项,选项中有两项为多余选项。
我是爱丽丝。我想介绍一下我的三个朋友的爱好。1
史蒂夫热爱体育运动,他最喜欢的运动是游泳。他喜欢游泳,因为待在水里对他来说很放松。2
简最喜欢阅读。3她喜欢读各种各样的书,并且在阅读后和朋友们交流她的想法。阅读帮助她更多地了解这个世界。她也喜欢写作。4
尼尔对剪纸感兴趣。5他认为剪纸很酷。尼尔希望将来成为一名职业剪纸艺术家。他想要创作更多美丽且有意义的剪纸作品,与全世界的人分享。
总之,所有这些好的爱好对我的朋友们都很有用!它们能帮助他们结交新朋友并获得乐趣!不管我们喜欢游泳、阅读还是剪纸,找到一件我们喜欢的事情是很重要的。
A. 让我们看看他们放学后喜欢做什么。
B. 她认为阅读很有趣。
C. 它是一种传统艺术。
D. 她想成为一名作家。
E. 而且这项运动对他的健康有好处。
F. 对她来说开始游泳很难。
G. 她没有时间阅读。
1. ________ 2. ________ 3. ________ 4. ________ 5. ________