C
The Oakridge School is a great school in Arlington, Texas. Students come to this school to learn different lessons, enjoy the happy activities(活动)and make new friends. Many students can list their favourite things.
The school has a lot of beautiful buildings. The classroom building has three floors. Each floor has six classrooms. And each classroom has a smart board and a digital camera. And in the classrooms of Grade Seven, there are computer mini-labs for students to use. In the classrooms of Grade Eight, there are laptop computers for each student. For the students of Grade Nine, they can have online lessons in the classrooms.
The students and teachers have happy time talking to, learning with, and playing with each other every day. Every class is like a ______. The teachers are kind, helpful and patient(有耐心的). The students are polite(有礼貌的)and hard-working.
All the students live near the school. They often go to school together. And after school, they may go to their favourite clubs. There are many interesting activities for them to do.
(
①Learn lessons. ②Enjoy activities. ③Eat food. ④Make friends.
A. ①③④ B. ②③④ C. ①②④ D. ①②③
(
A. Different classrooms at the school. B. Beautiful offices at the school.
C. New computers for the students. D. Online lessons at the school.
(
A. library B. playground C. match D. family
The Oakridge School is a great school in Arlington, Texas. Students come to this school to learn different lessons, enjoy the happy activities(活动)and make new friends. Many students can list their favourite things.
The school has a lot of beautiful buildings. The classroom building has three floors. Each floor has six classrooms. And each classroom has a smart board and a digital camera. And in the classrooms of Grade Seven, there are computer mini-labs for students to use. In the classrooms of Grade Eight, there are laptop computers for each student. For the students of Grade Nine, they can have online lessons in the classrooms.
The students and teachers have happy time talking to, learning with, and playing with each other every day. Every class is like a ______. The teachers are kind, helpful and patient(有耐心的). The students are polite(有礼貌的)and hard-working.
All the students live near the school. They often go to school together. And after school, they may go to their favourite clubs. There are many interesting activities for them to do.
(
C
)8. 创新考法—组合式选择题 Which of the following things do students do at school according to the passage?①Learn lessons. ②Enjoy activities. ③Eat food. ④Make friends.
A. ①③④ B. ②③④ C. ①②④ D. ①②③
(
A
)9. What does the second paragraph mainly talk about?A. Different classrooms at the school. B. Beautiful offices at the school.
C. New computers for the students. D. Online lessons at the school.
(
D
)10. 创新考法—语篇逻辑题 Which word can we fill in the blank in the third paragraph?A. library B. playground C. match D. family
答案:8. C 【点拨】根据“come to this school to learn different lessons,enjoy the happy activities(活动)and make new friends”可知,学生们在学校可以学习功课、享受活动和结交朋友。故选 C。
9. A 【点拨】通读第二段以及“The school has a lot of beautiful buildings.”可知,本段主要介绍的是学校不同教室的情况。故选 A。
10. D 【点拨】根据“The students and teachers have happy time talking to,learning with,and playing with each other every day.”以及“The teachers are kind,helpful and patient(有耐心的). The students are polite(有礼貌的)and hard-working.”可知,师生之间的关系就像父母和孩子一样,所以每个班级就像一个家庭。故选 D。
9. A 【点拨】通读第二段以及“The school has a lot of beautiful buildings.”可知,本段主要介绍的是学校不同教室的情况。故选 A。
10. D 【点拨】根据“The students and teachers have happy time talking to,learning with,and playing with each other every day.”以及“The teachers are kind,helpful and patient(有耐心的). The students are polite(有礼貌的)and hard-working.”可知,师生之间的关系就像父母和孩子一样,所以每个班级就像一个家庭。故选 D。
解析:
翻译:
C
橡树岭学校是得克萨斯州阿灵顿市的一所很棒的学校。学生们来到这所学校学习不同的课程、享受有趣的活动并结交新朋友。许多学生都能列出他们最喜欢的事情。
学校有很多漂亮的建筑。教学楼有三层。每层有六间教室。每间教室都有一块智能黑板和一台数码相机。在七年级的教室里,有供学生使用的电脑迷你实验室。在八年级的教室里,每个学生都有一台笔记本电脑。对于九年级的学生来说,他们可以在教室里上在线课程。
学生和老师每天都愉快地交流、一起学习、一起玩耍。每个班级都像一个______。老师们善良、乐于助人且有耐心。学生们有礼貌且学习努力。
所有的学生都住在学校附近。他们经常一起上学。放学后,他们可能会去他们最喜欢的俱乐部。有很多有趣的活动供他们参加。
( )8. 创新考法—组合式选择题 根据文章,学生在学校做以下哪些事情?
①学习课程。 ②享受活动。 ③吃东西。 ④交朋友。
A. ①③④ B. ②③④ C. ①②④ D. ①②③
( )9. 第二段主要讲了什么?
A. 学校里不同的教室。 B. 学校里漂亮的办公室。
C. 给学生的新电脑。 D. 学校里的在线课程。
( )10. 创新考法—语篇逻辑题 我们可以在第三段的空白处填入哪个单词?
A. 图书馆 B. 操场 C. 比赛 D. 家庭
C
橡树岭学校是得克萨斯州阿灵顿市的一所很棒的学校。学生们来到这所学校学习不同的课程、享受有趣的活动并结交新朋友。许多学生都能列出他们最喜欢的事情。
学校有很多漂亮的建筑。教学楼有三层。每层有六间教室。每间教室都有一块智能黑板和一台数码相机。在七年级的教室里,有供学生使用的电脑迷你实验室。在八年级的教室里,每个学生都有一台笔记本电脑。对于九年级的学生来说,他们可以在教室里上在线课程。
学生和老师每天都愉快地交流、一起学习、一起玩耍。每个班级都像一个______。老师们善良、乐于助人且有耐心。学生们有礼貌且学习努力。
所有的学生都住在学校附近。他们经常一起上学。放学后,他们可能会去他们最喜欢的俱乐部。有很多有趣的活动供他们参加。
( )8. 创新考法—组合式选择题 根据文章,学生在学校做以下哪些事情?
①学习课程。 ②享受活动。 ③吃东西。 ④交朋友。
A. ①③④ B. ②③④ C. ①②④ D. ①②③
( )9. 第二段主要讲了什么?
A. 学校里不同的教室。 B. 学校里漂亮的办公室。
C. 给学生的新电脑。 D. 学校里的在线课程。
( )10. 创新考法—语篇逻辑题 我们可以在第三段的空白处填入哪个单词?
A. 图书馆 B. 操场 C. 比赛 D. 家庭
D
The Secret of Happiness
11 Money and success alone do not bring lasting(长久的)happiness. Happiness depends on ourselves. In other words, we make our own happiness. Here are a few suggestions to help you be happier.
12 Too often, we spend so much time thinking about the future—for example, getting into college or getting a good job that we fail to enjoy the present(现在). You should enjoy life's simple pleasures, such as reading a good book, listening to your favourite music, or spending time with close friends. 13
Another secret to leading a happy life is to be active, and have hobbies that can help you forget your problems. Many people experience this by dancing or playing sport, such as skating or playing soccer. 14
Finally, many people find happiness in helping others. According to studies, people feel good when they volunteer their time to help others. 15 You can help a friend with his or her lessons, go shopping to buy food for your family members, or simply help out around the house by washing the dishes.
根据短文内容,从所给选项中选出能够填入空白处的最佳选项。(有一项多余)
A. You can forget about your problems, and only think about the activity.
B. If you want to feel happier, do something nice for someone.
C. People who have brothers and sisters are happier than others.
D. The first secret of happiness is to enjoy the simple things in life.
E. Most people want to be happy, but few know how to find happiness.
F. People who have several close friends live happier and healthier.
11.
The Secret of Happiness
11 Money and success alone do not bring lasting(长久的)happiness. Happiness depends on ourselves. In other words, we make our own happiness. Here are a few suggestions to help you be happier.
12 Too often, we spend so much time thinking about the future—for example, getting into college or getting a good job that we fail to enjoy the present(现在). You should enjoy life's simple pleasures, such as reading a good book, listening to your favourite music, or spending time with close friends. 13
Another secret to leading a happy life is to be active, and have hobbies that can help you forget your problems. Many people experience this by dancing or playing sport, such as skating or playing soccer. 14
Finally, many people find happiness in helping others. According to studies, people feel good when they volunteer their time to help others. 15 You can help a friend with his or her lessons, go shopping to buy food for your family members, or simply help out around the house by washing the dishes.
根据短文内容,从所给选项中选出能够填入空白处的最佳选项。(有一项多余)
A. You can forget about your problems, and only think about the activity.
B. If you want to feel happier, do something nice for someone.
C. People who have brothers and sisters are happier than others.
D. The first secret of happiness is to enjoy the simple things in life.
E. Most people want to be happy, but few know how to find happiness.
F. People who have several close friends live happier and healthier.
11.
E
12. D
13. F
14. A
15. B
答案:11. E 12. D 13. F 14. A 15. B
解析:
翻译:
### D
### 幸福的秘诀
11. 仅仅金钱和成功并不能带来长久的幸福。幸福取决于我们自己。换句话说,我们创造自己的幸福。这里有一些建议可以帮助你更快乐。
12. 我们常常花太多时间思考未来——例如,进入大学或找到一份好工作,以至于我们无法享受当下。你应该享受生活中简单的快乐,比如读一本好书、听你最喜欢的音乐,或者和亲密的朋友共度时光。
13. 过上幸福生活的另一个秘诀是积极主动,并有能帮助你忘记烦恼的爱好。许多人通过跳舞或进行体育运动(如滑冰或踢足球)来体验这一点。
14. 最后,许多人从帮助他人中找到幸福。研究表明,当人们自愿花时间帮助他人时,他们会感觉良好。
15. 你可以帮助朋友学习功课,去购物为家人买食物,或者只是通过洗碗来帮忙做家务。
根据短文内容,从所给选项中选出能够填入空白处的最佳选项。(有一项多余)
A. 你可以忘记你的烦恼,只专注于这项活动。
B. 如果你想更快乐,就为别人做些好事。
C. 有兄弟姐妹的人比其他人更快乐。
D. 幸福的第一个秘诀是享受生活中简单的事物。
E. 大多数人想要幸福,但很少有人知道如何找到幸福。
F. 有几个亲密朋友的人生活得更快乐、更健康。
11. ______ 12. ______ 13. ______ 14. ______ 15. ______
### D
### 幸福的秘诀
11. 仅仅金钱和成功并不能带来长久的幸福。幸福取决于我们自己。换句话说,我们创造自己的幸福。这里有一些建议可以帮助你更快乐。
12. 我们常常花太多时间思考未来——例如,进入大学或找到一份好工作,以至于我们无法享受当下。你应该享受生活中简单的快乐,比如读一本好书、听你最喜欢的音乐,或者和亲密的朋友共度时光。
13. 过上幸福生活的另一个秘诀是积极主动,并有能帮助你忘记烦恼的爱好。许多人通过跳舞或进行体育运动(如滑冰或踢足球)来体验这一点。
14. 最后,许多人从帮助他人中找到幸福。研究表明,当人们自愿花时间帮助他人时,他们会感觉良好。
15. 你可以帮助朋友学习功课,去购物为家人买食物,或者只是通过洗碗来帮忙做家务。
根据短文内容,从所给选项中选出能够填入空白处的最佳选项。(有一项多余)
A. 你可以忘记你的烦恼,只专注于这项活动。
B. 如果你想更快乐,就为别人做些好事。
C. 有兄弟姐妹的人比其他人更快乐。
D. 幸福的第一个秘诀是享受生活中简单的事物。
E. 大多数人想要幸福,但很少有人知道如何找到幸福。
F. 有几个亲密朋友的人生活得更快乐、更健康。
11. ______ 12. ______ 13. ______ 14. ______ 15. ______