三、信息还原
请认真阅读下面的短文,从短文后所给的选项中选出能填入空白处的最佳选项,其中有一项是多余的。
Almost all children want their parents to give them more pocket money. (1)
The frequency (频率) of getting money is different too. (2)
First of all, parents want children to choose between the spending and the saving. Then children should understand what their parents want them to buy with the pocket money. Usually, some children spend all the money right after they get it. (3)
To encourage (鼓励) children to do housework, some parents pay children for doing that. However, some people don't agree. (4)
Pocket money can give children a chance to experience three things. (5)
A. Learn to save pocket money for the future.
B. They think it is children's duty to help at home.
C. Some children get pocket money every month.
D. They can spend it by giving it to a good course.
E. But most of the time, their parents just give them a certain amount.
F. It's better for parents not to give children more money until the right time.
请认真阅读下面的短文,从短文后所给的选项中选出能填入空白处的最佳选项,其中有一项是多余的。
Almost all children want their parents to give them more pocket money. (1)
E
And the amount of money is different from family to family.The frequency (频率) of getting money is different too. (2)
C
Do you know why?First of all, parents want children to choose between the spending and the saving. Then children should understand what their parents want them to buy with the pocket money. Usually, some children spend all the money right after they get it. (3)
F
By doing this, children will learn to spend money well.To encourage (鼓励) children to do housework, some parents pay children for doing that. However, some people don't agree. (4)
B
Pocket money can give children a chance to experience three things. (5)
A
They can spend it by buying things they want. They can save it for future use. Saving money helps children understand that money never comes easily. Saving money can also open the door to a better future for children.A. Learn to save pocket money for the future.
B. They think it is children's duty to help at home.
C. Some children get pocket money every month.
D. They can spend it by giving it to a good course.
E. But most of the time, their parents just give them a certain amount.
F. It's better for parents not to give children more money until the right time.
答案:(1) E
(2) C
(3) F
(4) B
(5) A
(2) C
(3) F
(4) B
(5) A
1. How many family members are there in Amy's family?
2. Who cleans the table in Amy's family?
3. How often does the family make a family budget?
4. Why do they decide to save some money each month?
5. What do you think of the family's decision in the end?
Four.
2. Who cleans the table in Amy's family?
Tim.
3. How often does the family make a family budget?
Every month.
4. Why do they decide to save some money each month?
To buy a computer.
5. What do you think of the family's decision in the end?
It's wise.
答案:1. Four.
2. Tim.
3. Every month.
4. To buy a computer.
5. It's wise.
2. Tim.
3. Every month.
4. To buy a computer.
5. It's wise.