零五网 全部参考答案 听读空间答案 2025年英语听读空间九年级全一册译林版加强版 第144页解析答案
阅读下面的短文,从短文后所给的六个选项中选出五个可以填入空白处的最佳选项。
C
Facial recognition(人脸识别) technology is widely used today. For example, the police use it to search for bad people. (9)
A
Now, a similar technology, known as facial detection, is entering a new field: the business of advertising. (10)
D
One facial detection system can judge a person's "happiness" or "fear" level. That helps businesses see how people feel as they look at products or advertisements in the shop. Another system can detect whether someone is wearing glasses. (11)
C
Facial detection technology is also placed inside some large advertising boards. Cameras in those boards can detect information like people's ages and five levels of feelings—from "very happy" to "very unhappy". Supporters of the technology say it could improve buyers' experience by showing products they might like or offering them products at lower prices. Some are against the idea of using such systems. Pam Dixon, the head of a privacy(隐私) group, is one of them. (12)
B
For example, a business could raise the price of a product according to a person's age and feelings. (13)
E
And the advertising maker said it didn't keep any personal information or record any videos. It sounds that they are contradictions(矛盾).
A. It's also used to unlock phones or doors.
B. She thinks the strange actions may cause something unfair.
C. If so, shops can send advertisements for new glasses to him.
D. Such systems are going through tests in a small number of shops.
E. However, they explained they wouldn't store people's information.
F. It is clear that facial recognition can be of great help to the public.
答案:9. A
10. D
11. C
12. B
13. E
解析:
翻译:
阅读下面的短文,从短文后所给的六个选项中选出五个可以填入空白处的最佳选项。
C
人脸识别技术如今被广泛应用。例如,警方用它来搜寻坏人。(9)______现在,一种类似的技术,即面部检测技术,正进入一个新的领域:广告行业。(10)______一种面部检测系统能够判断一个人的“快乐”或“恐惧”程度。这有助于商家了解人们在商店里看产品或广告时的感受。另一种系统能够检测出某人是否戴着眼镜。(11)______面部检测技术也被安装在一些大型广告牌内。这些广告牌里的摄像头能够检测到诸如人们的年龄以及从“非常快乐”到“非常不快乐”的五种情绪程度等信息。这项技术的支持者表示,它可以通过展示人们可能喜欢的产品或为他们提供低价产品来改善买家的体验。有些人反对使用这类系统。隐私组织的负责人帕姆·迪克森就是其中之一。(12)______例如,商家可能会根据一个人的年龄和情绪来提高产品的价格。(13)______而广告商表示,它不会保留任何个人信息或录制任何视频。这听起来他们的说法相互矛盾。
A. 它也被用来解锁手机或门。
B. 她认为这种奇怪的行为可能会导致一些不公平的事情。
C. 如果是这样的话,商店可以给他推送新眼镜的广告。
D. 这类系统正在少数商店里进行测试。
E. 然而,他们解释说不会存储人们的信息。
F. 很明显,人脸识别对公众有很大的帮助。
上一页 下一页