阅读下面的短文,从短文后所给的六个选项中选出五个可以填入空白处的最佳选项。
C
Usually great people encourage themselves and everyone around them towards better things. Great people can think for themselves. (9)
However, great people influence and help others like shining stars. (10)
When great people face disagreements, they always keep an open mind to welcome them. (11)
Great people are always looking forward to finding new ideas and technologies without waiting for them to come. (12)
(13)
A. Great people have a strong belief.
B. They like to be the first ones to know about what's next.
C. They are usually not influenced by others' opinions or actions.
D. They inspire others to find out new ideas and think differently.
E. Great people enjoy making friends with others who share their interests.
F. And if that person is right, they will accept the idea from their deep heart.
C
Usually great people encourage themselves and everyone around them towards better things. Great people can think for themselves. (9)
C
They form their opinions carefully according to the facts, and they centre mainly on their own thinking not others'.However, great people influence and help others like shining stars. (10)
D
At the same time, by studying the people they know, they could try their best in different ways to improve the people around them. They share opinions and skills that are smart and useful to make them better.When great people face disagreements, they always keep an open mind to welcome them. (11)
F
Because they care more about what is right rather than their own ideas. They don't let their own feelings get in the way of accepting different opinions. They will agree with what is really right.Great people are always looking forward to finding new ideas and technologies without waiting for them to come. (12)
B
They are early adopters(采纳者), so they often succeed more. They actively look for new things, make smart decisions, and take advantage of chances that others might miss.(13)
A
They believe that they can succeed if they set their minds to achieving something. They hold the belief that anything is possible. This encourages those around them to work hard for their own goals. It's confident of them to make a difference in the world.A. Great people have a strong belief.
B. They like to be the first ones to know about what's next.
C. They are usually not influenced by others' opinions or actions.
D. They inspire others to find out new ideas and think differently.
E. Great people enjoy making friends with others who share their interests.
F. And if that person is right, they will accept the idea from their deep heart.
答案:9. C
10. D
11. F
12. B
13. A
10. D
11. F
12. B
13. A
解析:
翻译:
阅读下面的短文,从短文后所给的六个选项中选出五个可以填入空白处的最佳选项。
C
通常,伟人会鼓励自己和身边的每一个人追求更美好的事物。伟人能够独立思考。(9)______他们会根据事实仔细形成自己的观点,并且主要关注自己的思考而非他人的。
然而,伟人会像闪耀的星星一样影响和帮助他人。(10)______同时,通过研究他们所认识的人,他们会尽最大努力以不同的方式来提升身边的人。他们分享明智且有用的观点和技能,以使他人变得更好。
当伟人面临分歧时,他们总是保持开放的心态来接纳这些分歧。(11)______因为他们更关心什么是正确的,而不是自己的想法。他们不会让自己的情绪妨碍接受不同的观点。他们会认同真正正确的事物。
伟人总是期待发现新的想法和技术,而不是坐等它们出现。(12)______他们是早期采纳者,所以他们往往更常取得成功。他们积极寻找新事物,做出明智的决策,并利用他人可能错过的机会。
(13)______他们相信,只要他们下定决心去实现某件事,他们就能成功。他们坚信一切皆有可能。这会鼓励身边的人朝着自己的目标努力奋斗。他们有信心在世界上有所作为。
A. 伟人有坚定的信念。
B. 他们喜欢成为第一个了解接下来会发生什么的人。
C. 他们通常不会受他人的观点或行为的影响。
D. 他们激励他人发现新想法并进行不同的思考。
E. 伟人喜欢和与自己有共同兴趣的人交朋友。
F. 而且如果那个人是对的,他们会从内心深处接受这个想法。
阅读下面的短文,从短文后所给的六个选项中选出五个可以填入空白处的最佳选项。
C
通常,伟人会鼓励自己和身边的每一个人追求更美好的事物。伟人能够独立思考。(9)______他们会根据事实仔细形成自己的观点,并且主要关注自己的思考而非他人的。
然而,伟人会像闪耀的星星一样影响和帮助他人。(10)______同时,通过研究他们所认识的人,他们会尽最大努力以不同的方式来提升身边的人。他们分享明智且有用的观点和技能,以使他人变得更好。
当伟人面临分歧时,他们总是保持开放的心态来接纳这些分歧。(11)______因为他们更关心什么是正确的,而不是自己的想法。他们不会让自己的情绪妨碍接受不同的观点。他们会认同真正正确的事物。
伟人总是期待发现新的想法和技术,而不是坐等它们出现。(12)______他们是早期采纳者,所以他们往往更常取得成功。他们积极寻找新事物,做出明智的决策,并利用他人可能错过的机会。
(13)______他们相信,只要他们下定决心去实现某件事,他们就能成功。他们坚信一切皆有可能。这会鼓励身边的人朝着自己的目标努力奋斗。他们有信心在世界上有所作为。
A. 伟人有坚定的信念。
B. 他们喜欢成为第一个了解接下来会发生什么的人。
C. 他们通常不会受他人的观点或行为的影响。
D. 他们激励他人发现新想法并进行不同的思考。
E. 伟人喜欢和与自己有共同兴趣的人交朋友。
F. 而且如果那个人是对的,他们会从内心深处接受这个想法。