阅读下面的短文,从短文后所给的六个选项中选出五个可以填入空白处的最佳选项。
C
Success seems to find Maya everywhere she goes. But life hasn't been a bed of roses for Maya and her biggest supporter, her mother. (9)
Maya discovered her love of basketball in 1997 at the age of 8. The young girl watched the WNBA (Women's National Basketball Association) player Cynthia play in the Olympics. (10)
Three years later her mother, Kathryn, was offered a better job in North Carolina. Kathryn decided to make the move from Missouri because North Carolina provided greater basketball opportunities. Sadly, in two months the company downsized, and Kathryn lost her job. She remembers, "(11)
About a year later, the mother and the daughter moved to Georgia, where Maya continued to play basketball. In high school she had the opportunity to play basketball against some of the nation's best players. (12)
(13)
A. These competitions improved her skills.
B. It was a hard time.
C. You can't succeed without too much effort.
D. The path to success requires a lot of hard work.
E. Maya dreamed of playing in the Olympics one day.
F. Universities competed to invite her to join their teams.
C
Success seems to find Maya everywhere she goes. But life hasn't been a bed of roses for Maya and her biggest supporter, her mother. (9)
D
Maya discovered her love of basketball in 1997 at the age of 8. The young girl watched the WNBA (Women's National Basketball Association) player Cynthia play in the Olympics. (10)
E
Three years later her mother, Kathryn, was offered a better job in North Carolina. Kathryn decided to make the move from Missouri because North Carolina provided greater basketball opportunities. Sadly, in two months the company downsized, and Kathryn lost her job. She remembers, "(11)
B
" Maya said the difficulties brought them closer, and she praises her mum. "She's more than a teammate. I know she's going to be on my side."About a year later, the mother and the daughter moved to Georgia, where Maya continued to play basketball. In high school she had the opportunity to play basketball against some of the nation's best players. (12)
A
Maya led her team to 125 victories and three state championships. During the time, she was named the national player of the year twice.(13)
F
Maya and her mother talked about these choices. With careful consideration, Maya chose the University of Connecticut.A. These competitions improved her skills.
B. It was a hard time.
C. You can't succeed without too much effort.
D. The path to success requires a lot of hard work.
E. Maya dreamed of playing in the Olympics one day.
F. Universities competed to invite her to join their teams.
答案:9. D
10. E
11. B
12. A
13. F
10. E
11. B
12. A
13. F
解析:
翻译:
阅读下面的短文,从短文后所给的六个选项中选出五个可以填入空白处的最佳选项。
C
无论玛雅走到哪里,成功似乎都伴随着她。但对于玛雅和她最大的支持者——她的母亲来说,生活并非一帆风顺。(9)______
1997年,8岁的玛雅发现了自己对篮球的热爱。这个小女孩观看了美国女子职业篮球联赛(WNBA)球员辛西娅在奥运会上的比赛。(10)______
三年后,她的母亲凯瑟琳在北卡罗来纳州得到了一份更好的工作。凯瑟琳决定从密苏里州搬来,因为北卡罗来纳州提供了更多的篮球机会。不幸的是,两个月后公司裁员,凯瑟琳失去了工作。她回忆道:“(11)______”玛雅说这些困难让她们的关系更加亲密,她赞扬她的妈妈。“她不仅仅是一个队友。我知道她会站在我这边。”
大约一年后,母女俩搬到了佐治亚州,玛雅在那里继续打篮球。在高中时,她有机会与一些全国最优秀的球员一起打篮球。(12)______玛雅带领她的球队取得了125场胜利和三次州冠军。在此期间,她两次被评为年度全国最佳球员。
(13)______玛雅和她的母亲讨论了这些选择。经过慎重考虑,玛雅选择了康涅狄格大学。
A. 这些比赛提高了她的技能。
B. 那是一段艰难的时光。
C. 不付出太多努力就无法成功。
D. 成功之路需要大量的努力。
E. 玛雅梦想有一天能参加奥运会。
F. 各大学竞相邀请她加入他们的球队。
阅读下面的短文,从短文后所给的六个选项中选出五个可以填入空白处的最佳选项。
C
无论玛雅走到哪里,成功似乎都伴随着她。但对于玛雅和她最大的支持者——她的母亲来说,生活并非一帆风顺。(9)______
1997年,8岁的玛雅发现了自己对篮球的热爱。这个小女孩观看了美国女子职业篮球联赛(WNBA)球员辛西娅在奥运会上的比赛。(10)______
三年后,她的母亲凯瑟琳在北卡罗来纳州得到了一份更好的工作。凯瑟琳决定从密苏里州搬来,因为北卡罗来纳州提供了更多的篮球机会。不幸的是,两个月后公司裁员,凯瑟琳失去了工作。她回忆道:“(11)______”玛雅说这些困难让她们的关系更加亲密,她赞扬她的妈妈。“她不仅仅是一个队友。我知道她会站在我这边。”
大约一年后,母女俩搬到了佐治亚州,玛雅在那里继续打篮球。在高中时,她有机会与一些全国最优秀的球员一起打篮球。(12)______玛雅带领她的球队取得了125场胜利和三次州冠军。在此期间,她两次被评为年度全国最佳球员。
(13)______玛雅和她的母亲讨论了这些选择。经过慎重考虑,玛雅选择了康涅狄格大学。
A. 这些比赛提高了她的技能。
B. 那是一段艰难的时光。
C. 不付出太多努力就无法成功。
D. 成功之路需要大量的努力。
E. 玛雅梦想有一天能参加奥运会。
F. 各大学竞相邀请她加入他们的球队。