九、根据上下文及首字母提示,完成下列对话。
A: Hi, Amy. Do you like your new school?
B: Yes, it's big and nice.
A: Yes, it's very nice. What's your
B: I like
A: I like eating sweets. My mother
B: I like Music and Chinese. And I can
A: Oh, really? Let's go and
B: Great! We can
A: Hi, Amy. Do you like your new school?
B: Yes, it's big and nice.
There are
many trees and flowers in it.A: Yes, it's very nice. What's your
hobby
?B: I like
dancing
and watching
films. What about you?A: I like eating sweets. My mother
makes
sweets. She's a factory worker
. Amy, what subjects
do you like?B: I like Music and Chinese. And I can
speak
Chinese.A: Oh, really? Let's go and
have
a picnic
with our Chinese friends this weekend. OK?B: Great! We can
fly
a kite in the park too.答案:There are, hobby, dancing, watching, makes, worker, subjects, speak, have, picnic, fly
解析:
翻译:
九、根据上下文及首字母提示,完成下列对话。
A:嗨,艾米。你喜欢你的新学校吗?
B:是的,它又大又漂亮。里面______很多树和花。
A:是的,它非常漂亮。你的______是什么?
B:我喜欢______和______电影。你呢?
A:我喜欢吃糖果。我妈妈______糖果。她是一名工厂______。艾米,你喜欢什么______?
B:我喜欢音乐和语文。而且我会______中文。
A:哦,真的吗?这个周末我们去和我们的中国朋友______一个______吧。好吗?
B:太棒了!我们也可以在公园里______风筝。
九、根据上下文及首字母提示,完成下列对话。
A:嗨,艾米。你喜欢你的新学校吗?
B:是的,它又大又漂亮。里面______很多树和花。
A:是的,它非常漂亮。你的______是什么?
B:我喜欢______和______电影。你呢?
A:我喜欢吃糖果。我妈妈______糖果。她是一名工厂______。艾米,你喜欢什么______?
B:我喜欢音乐和语文。而且我会______中文。
A:哦,真的吗?这个周末我们去和我们的中国朋友______一个______吧。好吗?
B:太棒了!我们也可以在公园里______风筝。
十、阅读短文,按要求答题。
Henry works in an office. Every morning he has breakfast at seven o'clock, drinks a cup of coffee, reads the newspaper and then goes to work.
One morning he is still sitting at the breakfast table and reading the newspaper at seven thirty. He asks his wife (妻子) for another cup of coffee. His wife is very surprised (惊奇的) and asks him, “Aren't you going to the office today?”
“The office?” he jumps up from his chair. “I think I'm in the office now.”
(A)根据短文内容,判断正(T)误(F)。
(
(
(
(
(B)根据提示给这个故事编一个结尾。
Now Henry is in front of his office door. But the door is closed. There aren't any workers in the office.
Henry works in an office. Every morning he has breakfast at seven o'clock, drinks a cup of coffee, reads the newspaper and then goes to work.
One morning he is still sitting at the breakfast table and reading the newspaper at seven thirty. He asks his wife (妻子) for another cup of coffee. His wife is very surprised (惊奇的) and asks him, “Aren't you going to the office today?”
“The office?” he jumps up from his chair. “I think I'm in the office now.”
(A)根据短文内容,判断正(T)误(F)。
(
T
)1. Henry is an office worker.(
F
)2. Henry usually has his breakfast at seven thirty.(
F
)3. Henry asks his wife for his newspaper.(
T
)4. Henry thinks he is in the office.(B)根据提示给这个故事编一个结尾。
Now Henry is in front of his office door. But the door is closed. There aren't any workers in the office.
略
.答案:(A) 1.T 2.F 3.F 4.T (B) 略
解析:
翻译:
十、阅读短文,按要求答题。
亨利在一间办公室工作。每天早上他七点吃早饭,喝一杯咖啡,看报纸,然后去上班。
一天早上,七点半了他还坐在早餐桌旁看报纸。他向妻子再要一杯咖啡。他的妻子很惊奇,问他:“你今天不去办公室了吗?”
“办公室?”他从椅子上跳起来。“我以为我现在就在办公室里呢。”
(A)根据短文内容,判断正(T)误(F)。
( )1. 亨利是一名办公室职员。
( )2. 亨利通常七点半吃早饭。
( )3. 亨利向他的妻子要报纸。
( )4. 亨利认为他在办公室里。
(B)根据提示给这个故事编一个结尾。
现在亨利在他的办公室门前。但是门是关着的。办公室里没有任何工作人员。______。
十、阅读短文,按要求答题。
亨利在一间办公室工作。每天早上他七点吃早饭,喝一杯咖啡,看报纸,然后去上班。
一天早上,七点半了他还坐在早餐桌旁看报纸。他向妻子再要一杯咖啡。他的妻子很惊奇,问他:“你今天不去办公室了吗?”
“办公室?”他从椅子上跳起来。“我以为我现在就在办公室里呢。”
(A)根据短文内容,判断正(T)误(F)。
( )1. 亨利是一名办公室职员。
( )2. 亨利通常七点半吃早饭。
( )3. 亨利向他的妻子要报纸。
( )4. 亨利认为他在办公室里。
(B)根据提示给这个故事编一个结尾。
现在亨利在他的办公室门前。但是门是关着的。办公室里没有任何工作人员。______。
十一、根据下表信息,帮助 Tom 介绍他父亲的职业、爱好以及周末活动。
| Job | teacher |
| Hobbies | playing ball games, reading |
| Activities at weekends | play basketball (usually), read books (always), visit grandparents (sometimes) |
Hello. I'm Tom.
| Job | teacher |
| Hobbies | playing ball games, reading |
| Activities at weekends | play basketball (usually), read books (always), visit grandparents (sometimes) |
Hello. I'm Tom.
My father is a teacher. His hobbies are playing ball games and reading. At weekends, he usually plays basketball. He always reads books. Sometimes he visits grandparents.
答案:Hello. I'm Tom. My father is a teacher. His hobbies are playing ball games and reading. At weekends, he usually plays basketball. He always reads books. Sometimes he visits grandparents.
解析:
翻译:
十一、根据下表信息,帮助汤姆介绍他父亲的职业、爱好以及周末活动。
| 职业 | 教师 |
| 爱好 | 玩球类游戏、阅读 |
| 周末活动 | 打篮球(通常)、读书(总是)、看望祖父母(有时) |
你好。我是汤姆。______
十一、根据下表信息,帮助汤姆介绍他父亲的职业、爱好以及周末活动。
| 职业 | 教师 |
| 爱好 | 玩球类游戏、阅读 |
| 周末活动 | 打篮球(通常)、读书(总是)、看望祖父母(有时) |
你好。我是汤姆。______