五、阅读短文,回答下列问题。
I'm Ben. I'm a twelve-year-old boy. I'm a student. There are six people in my family. They are my grandparents, my parents, my sister Ann and me. We are busy all day. My grandfather and grandmother are both farmers. They have a farm. There are seven cows, eleven pigs, thirty ducks and forty-one hens on the farm. My father is a taxi driver. He goes to work at six o'clock in the morning. My mother is a nurse. She is kind. My sister is a teacher. She teaches Chinese. Her students like her very much.
1. How old is Ben?
2. What do Ben's grandparents do?
3. How many hens are there on the farm?
4. What does Ben's father do?
5. What time does Ben's father go to work?
I'm Ben. I'm a twelve-year-old boy. I'm a student. There are six people in my family. They are my grandparents, my parents, my sister Ann and me. We are busy all day. My grandfather and grandmother are both farmers. They have a farm. There are seven cows, eleven pigs, thirty ducks and forty-one hens on the farm. My father is a taxi driver. He goes to work at six o'clock in the morning. My mother is a nurse. She is kind. My sister is a teacher. She teaches Chinese. Her students like her very much.
1. How old is Ben?
He is twelve years old.
2. What do Ben's grandparents do?
They are farmers.
3. How many hens are there on the farm?
There are forty-one.
4. What does Ben's father do?
He is a taxi driver.
5. What time does Ben's father go to work?
He goes to work at six in the morning.
答案:1. He is twelve years old. 2. They are farmers. 3. There are forty-one. 4. He is a taxi driver. 5. He goes to work at six in the morning.
解析:
翻译:
五、阅读短文,回答下列问题。
我叫本。我是一个12岁的男孩。我是一名学生。我家有六口人。他们是我的祖父母、我的父母、我的妹妹安和我。我们一整天都很忙。我的祖父和祖母都是农民。他们有一个农场。农场里有7头奶牛、11头猪、30只鸭子和41只母鸡。我的父亲是一名出租车司机。他早上6点去上班。我的母亲是一名护士。她很善良。我的妹妹是一名教师。她教语文。她的学生非常喜欢她。
1. 本多大了?______
2. 本的祖父母是做什么的?______
3. 农场里有多少只母鸡?______
4. 本的父亲是做什么的?______
5. 本的父亲什么时候去上班?______
五、阅读短文,回答下列问题。
我叫本。我是一个12岁的男孩。我是一名学生。我家有六口人。他们是我的祖父母、我的父母、我的妹妹安和我。我们一整天都很忙。我的祖父和祖母都是农民。他们有一个农场。农场里有7头奶牛、11头猪、30只鸭子和41只母鸡。我的父亲是一名出租车司机。他早上6点去上班。我的母亲是一名护士。她很善良。我的妹妹是一名教师。她教语文。她的学生非常喜欢她。
1. 本多大了?______
2. 本的祖父母是做什么的?______
3. 农场里有多少只母鸡?______
4. 本的父亲是做什么的?______
5. 本的父亲什么时候去上班?______