A Think and say(根据提示,复述课文)
We always have a lot of fun at Christmas.

We always have a lot of fun at Christmas.

答案:【解析】:本题考查的是根据提示复述课文的能力,需要用到过去时态来描述圣诞节的活动。根据图片中的提示词,我们可以按照顺序复述出课文中的内容。
【答案】:At Christmas, we always have a lot of fun. First, we buy a Christmas tree and decorate it. Then, we put our stockings at the end of our beds and wait for presents. Finally, we wake up early, open our stockings, have a big breakfast and eat a turkey dinner.
【答案】:At Christmas, we always have a lot of fun. First, we buy a Christmas tree and decorate it. Then, we put our stockings at the end of our beds and wait for presents. Finally, we wake up early, open our stockings, have a big breakfast and eat a turkey dinner.
a
(
b
(
c
(
d
(
e
(
f
(

3
)b

6
)c

5
)d

4
)e

1
)f

2
)答案:a 3 b 6 c 5 d 4 e 1 f 2
( ) 1 a Christmas tree b present c card d Merry Christmas
( ) 2 a present b turkey c early d stocking
( ) 3 a put b wait c stocking d sing
( ) 4 a pretty b thing c big d soft
( ) 5 a finally b sometimes c usually d often
d
( ) 2 a present b turkey c early d stocking
c
( ) 3 a put b wait c stocking d sing
c
( ) 4 a pretty b thing c big d soft
b
( ) 5 a finally b sometimes c usually d often
a
答案:1 d 2 c 3 c 4 b 5 a
1 There are some nice presents
2 Children put a stocking on their beds and wait
3 Jim wakes up early and opens his presents
4 Finally, they have a big lunch
5 We always have a lot of fun
under
the Christmas tree.2 Children put a stocking on their beds and wait
for
Father Christmas.3 Jim wakes up early and opens his presents
on
Christmas Day.4 Finally, they have a big lunch
with
their family.5 We always have a lot of fun
at
Christmas.答案:1 under 2 for 3 on 4 with 5 at