零五网 全部参考答案 同步练习答案 2025年同步练习江苏六年级英语上册译林版 第22页解析答案
请你仔细观察下列图片,然后根据图片提示,以“Last Sunday”为题写一篇短文,介绍一下Mike和他的朋友们上个周日是如何度过的,不少于10句话。

Last Sunday
It was sunny last Sunday.
Mike and his friends had a great day. In the morning, they rode bikes to the park. The park was very beautiful. There were many green trees and colorful flowers. They had a picnic on the grass. They brought a lot of delicious food, such as sandwiches, fruits and drinks. They sat on the blanket, chatting and laughing. After that, they played football in the park. They ran and kicked the ball, having a lot of fun. They were tired but happy when they left the park. What a wonderful Sunday they had!

答案:Last Sunday
It was sunny last Sunday. Mike and his friends had a great day. In the morning, they rode bikes to the park. The park was very beautiful. There were many green trees and colorful flowers. They had a picnic on the grass. They brought a lot of delicious food, such as sandwiches, fruits and drinks. They sat on the blanket, chatting and laughing. After that, they played football in the park. They ran and kicked the ball, having a lot of fun. They were tired but happy when they left the park. What a wonderful Sunday they had!
上一页 下一页