五、[新素材]阅读材料,判断正(T)误(F)。

(
(
(
(
(
(
F
) 1. Susan will receive(收到) the first postcard.(
T
) 2. Susan is in Hawaii.(
F
) 3. Hawaii is rainy.(
T
) 4. Beijing is very cold.(
F
) 5. Peter thinks his holiday is wonderful.答案:1. F 2. T 3. F 4. T 5. F
六、(苏州吴中区改编)阅读短文,补全句子。
A man was very hungry, so he went to buy some cakes. After eating a cake, he found he was still hungry, so he ate a second one. He felt so hungry. After eating seven cakes, he was full. Suddenly, he had an idea. “Ah, if I had eaten the seventh one first, I would only need to buy one cake, and I would save six yuan.”
1. The man felt very
2. He bought
3. One cake is
4. At last, we know the man was
A man was very hungry, so he went to buy some cakes. After eating a cake, he found he was still hungry, so he ate a second one. He felt so hungry. After eating seven cakes, he was full. Suddenly, he had an idea. “Ah, if I had eaten the seventh one first, I would only need to buy one cake, and I would save six yuan.”
1. The man felt very
hungry
 at first.2. He bought
seven
 cakes
 for himself(他自己).3. One cake is
one
 yuan.4. At last, we know the man was
foolish
. (填一个词评价)答案:1. hungry 2. seven cakes 3. one 4. foolish