五、还原信息
Look, this is my classroom. It has eight windows in the walls. 1.
There are three floors in the classroom building. On the ground floor, there are some reading rooms. 3.
A. So it’s big and bright.
B. Our classroom is on the ground floor.
C. We enjoy reading there after school.
D. You can find a box of chalk (粉笔) on it.
E. We often play basketball on the playground in our school.
F. On the second floor, we can usually have many fun lessons.
Look, this is my classroom. It has eight windows in the walls. 1.
A
On the front wall there is a red flag (旗帜). There is a big TV on the front wall too. In the front of the classroom, there is a big teacher’s desk. 2. D
There are thirty-one desks and thirty chairs in my classroom.There are three floors in the classroom building. On the ground floor, there are some reading rooms. 3.
C
Our classroom is on the first floor. There are three classrooms and two teachers’ offices on this floor. 4. F
There is an art room, a music room and a computer room.A. So it’s big and bright.
B. Our classroom is on the ground floor.
C. We enjoy reading there after school.
D. You can find a box of chalk (粉笔) on it.
E. We often play basketball on the playground in our school.
F. On the second floor, we can usually have many fun lessons.
答案:1—4 ADCF
解析:
翻译:
五、还原信息
看,这是我的教室。墙上有八扇窗户。1. 所以它又大又明亮。前墙上有一面红旗。前墙上还有一台大电视。在教室的前面,有一张大的讲桌。2. 你可以在上面找到一盒粉笔。我的教室里有三十一张课桌和三十把椅子。
教学楼有三层。在一楼,有一些阅览室。3. 放学后我们喜欢在那里阅读。我们的教室在二楼。这一层有三间教室和两间教师办公室。4. 在三楼,我们通常可以上很多有趣的课。有一间美术室、一间音乐室和一间电脑室。
A. 所以它又大又明亮。
B. 我们的教室在一楼。
C. 放学后我们喜欢在那里阅读。
D. 你可以在上面找到一盒粉笔。
E. 我们经常在学校的操场上打篮球。
F. 在三楼,我们通常可以上很多有趣的课。
五、还原信息
看,这是我的教室。墙上有八扇窗户。1. 所以它又大又明亮。前墙上有一面红旗。前墙上还有一台大电视。在教室的前面,有一张大的讲桌。2. 你可以在上面找到一盒粉笔。我的教室里有三十一张课桌和三十把椅子。
教学楼有三层。在一楼,有一些阅览室。3. 放学后我们喜欢在那里阅读。我们的教室在二楼。这一层有三间教室和两间教师办公室。4. 在三楼,我们通常可以上很多有趣的课。有一间美术室、一间音乐室和一间电脑室。
A. 所以它又大又明亮。
B. 我们的教室在一楼。
C. 放学后我们喜欢在那里阅读。
D. 你可以在上面找到一盒粉笔。
E. 我们经常在学校的操场上打篮球。
F. 在三楼,我们通常可以上很多有趣的课。
六、阅读理解
What a day! I started my new school this morning and had the best time. I made lots of new friends and really liked my teachers. I was nervous (紧张的) the night before, but I didn’t need to. Everyone was so friendly and polite. They made me feel at ease. It was like I was at the school for a year!
The day started very early at 7:00 a.m. I had my breakfast on the ground floor with my mom. She could tell that I was very nervous. She told me I had nothing to worry about and that everyone was going to love me. I got off the car at the school gate about five minutes before the bell rang (响起铃声). A little girl got off at the same time and started waving (招手) at me. She told me her name was Abigail. She was very nice and we became close quickly. We spent all morning together and began to talk to another girl called Stacey. The three of us sat together in class all day and we really made our way home together! Our teacher told us that tomorrow we would really start learning new skills.
I cannot wait until (直到) tomorrow and have a strong feeling that I am really going to enjoy my time at my new school. I hope that my new friends feel the same way too.
(
A. 难过 B. 害怕 C. 兴奋 D. 自在
(
A. She didn’t like Stacey. B. She was shy and quiet.
C. She was friendly to the writer. D. She was an old friend of the writer’s.
(
A. The writer will meet new teachers tomorrow.
B. The writer doesn’t like her classmates.
C. The writer enjoys her first day in the new school.
D. The writer’s friends won’t start learning new skills.
What a day! I started my new school this morning and had the best time. I made lots of new friends and really liked my teachers. I was nervous (紧张的) the night before, but I didn’t need to. Everyone was so friendly and polite. They made me feel at ease. It was like I was at the school for a year!
The day started very early at 7:00 a.m. I had my breakfast on the ground floor with my mom. She could tell that I was very nervous. She told me I had nothing to worry about and that everyone was going to love me. I got off the car at the school gate about five minutes before the bell rang (响起铃声). A little girl got off at the same time and started waving (招手) at me. She told me her name was Abigail. She was very nice and we became close quickly. We spent all morning together and began to talk to another girl called Stacey. The three of us sat together in class all day and we really made our way home together! Our teacher told us that tomorrow we would really start learning new skills.
I cannot wait until (直到) tomorrow and have a strong feeling that I am really going to enjoy my time at my new school. I hope that my new friends feel the same way too.
(
D
) 1. What does the underlined phrase “at ease” mean in Chinese?A. 难过 B. 害怕 C. 兴奋 D. 自在
(
C
) 2. What can we know about Abigail?A. She didn’t like Stacey. B. She was shy and quiet.
C. She was friendly to the writer. D. She was an old friend of the writer’s.
(
C
) 3. What does the last paragraph want to tell us?A. The writer will meet new teachers tomorrow.
B. The writer doesn’t like her classmates.
C. The writer enjoys her first day in the new school.
D. The writer’s friends won’t start learning new skills.
答案:1—3 DCC
解析:
翻译:
六、阅读理解
多么美好的一天啊!今天早上我开始了我的新学校生活,并且度过了一段非常愉快的时光。我交了很多新朋友,也真的很喜欢我的老师们。前一天晚上我很紧张,但其实我没必要紧张。每个人都非常友好和有礼貌。他们让我感到很自在。感觉就好像我已经在这所学校待了一年了!
这一天开始得很早,早上7点就开始了。我和妈妈在一楼吃了早餐。她能看出我很紧张。她告诉我没什么可担心的,而且每个人都会喜欢我的。在铃声响起前大约五分钟,我在学校门口下了车。一个小女孩同时也下了车,并且开始向我招手。她告诉我她的名字叫阿比盖尔。她人非常好,我们很快就变得很亲密了。我们整个上午都在一起,并且开始和另一个叫斯泰西的女孩交谈。我们三个人一整天都在课堂上坐在一起,而且我们真的一起回家了!我们的老师告诉我们,明天我们将真正开始学习新的技能。
我迫不及待地想要到明天,并且有一种强烈的感觉,我真的会很享受在新学校的时光。我希望我的新朋友们也有同样的感觉。
( )1. 划线短语“at ease”在中文里是什么意思?
A. 难过 B. 害怕 C. 兴奋 D. 自在
( )2. 关于阿比盖尔,我们能知道些什么?
A. 她不喜欢斯泰西。 B. 她很害羞且安静。
C. 她对作者很友好。 D. 她是作者的老朋友。
( )3. 最后一段想要告诉我们什么?
A. 作者明天会见到新老师。
B. 作者不喜欢她的同学。
C. 作者很享受在新学校的第一天。
D. 作者的朋友们不会开始学习新技能。
六、阅读理解
多么美好的一天啊!今天早上我开始了我的新学校生活,并且度过了一段非常愉快的时光。我交了很多新朋友,也真的很喜欢我的老师们。前一天晚上我很紧张,但其实我没必要紧张。每个人都非常友好和有礼貌。他们让我感到很自在。感觉就好像我已经在这所学校待了一年了!
这一天开始得很早,早上7点就开始了。我和妈妈在一楼吃了早餐。她能看出我很紧张。她告诉我没什么可担心的,而且每个人都会喜欢我的。在铃声响起前大约五分钟,我在学校门口下了车。一个小女孩同时也下了车,并且开始向我招手。她告诉我她的名字叫阿比盖尔。她人非常好,我们很快就变得很亲密了。我们整个上午都在一起,并且开始和另一个叫斯泰西的女孩交谈。我们三个人一整天都在课堂上坐在一起,而且我们真的一起回家了!我们的老师告诉我们,明天我们将真正开始学习新的技能。
我迫不及待地想要到明天,并且有一种强烈的感觉,我真的会很享受在新学校的时光。我希望我的新朋友们也有同样的感觉。
( )1. 划线短语“at ease”在中文里是什么意思?
A. 难过 B. 害怕 C. 兴奋 D. 自在
( )2. 关于阿比盖尔,我们能知道些什么?
A. 她不喜欢斯泰西。 B. 她很害羞且安静。
C. 她对作者很友好。 D. 她是作者的老朋友。
( )3. 最后一段想要告诉我们什么?
A. 作者明天会见到新老师。
B. 作者不喜欢她的同学。
C. 作者很享受在新学校的第一天。
D. 作者的朋友们不会开始学习新技能。