(
(
(
(
(
F. They were great fun.
B
)1. How was your holiday? A. No, it didn't.(
D
)2. Was Nancy at school? B. It was great fun.(
E
)3. Why did you call me? C. The Palace Museum.(
C
)4. Where did you go? D. Yes, she was.(
A
)5. Did the show go well? E. Because I wanted to visit you.F. They were great fun.
答案:B
D
E
C
A
D
E
C
A
A: How
B: It
A: Where
B: I
A: What
B: I
was
your National Day holiday
?B: It
was
great fun.A: Where
did
you go
?B: I
went
to Shanghai.A: What
did
you do
?B: I
visited
the Bund
.答案:was
holiday
was
did
go
went
did
do
visited
Bund
holiday
was
did
go
went
did
do
visited
Bund
七、阅读短文,完成练习。
Hi, I'm Wang Bing. Last summer holiday, I went to Beijing with my family by plane. I was very excited, because I visited some famous places: the Palace Museum, the Summer Palace, the Great Wall and Beijing Zoo. I liked the Palace Museum best(最). I saw many interesting things there. I like Beijing very much, and I want to go there again.
(
(
(
4. When did Wang Bing go to Beijing?
5. Did Wang Bing visit the Great Wall?
Hi, I'm Wang Bing. Last summer holiday, I went to Beijing with my family by plane. I was very excited, because I visited some famous places: the Palace Museum, the Summer Palace, the Great Wall and Beijing Zoo. I liked the Palace Museum best(最). I saw many interesting things there. I like Beijing very much, and I want to go there again.
(
F
)1. Wang Bing went to Beijing with his friends last summer holiday.(
F
)2. Wang Bing didn't visit Beijing Zoo, but he visited the Palace Museum.(
T
)3. In this passage, "famous places" means "风景名胜".4. When did Wang Bing go to Beijing?
Last summer holiday.
5. Did Wang Bing visit the Great Wall?
Yes, he did.
答案:F
F
T
Last summer holiday.
Yes, he did.
F
T
Last summer holiday.
Yes, he did.
八、写作。
与同学分享你的国庆节假日,写一篇小短文。不少于5句话。
与同学分享你的国庆节假日,写一篇小短文。不少于5句话。
My National Day Holiday
I had a happy National Day holiday. On October 1st, I watched the flag-raising ceremony on TV with my family. On the second day, my parents took me to the park, we flew kites and had a picnic there. I also visited my grandparents and helped them clean their house. I think this holiday was great and I will always remember it.
答案:My National Day Holiday
I had a happy National Day holiday. On October 1st, I watched the flag-raising ceremony on TV with my family. On the second day, my parents took me to the park, we flew kites and had a picnic there. I also visited my grandparents and helped them clean their house. I think this holiday was great and I will always remember it.
I had a happy National Day holiday. On October 1st, I watched the flag-raising ceremony on TV with my family. On the second day, my parents took me to the park, we flew kites and had a picnic there. I also visited my grandparents and helped them clean their house. I think this holiday was great and I will always remember it.