一、完形填空
My son Daniel began surfing(冲浪)at the age of 13. After school each day he put on his wet suit and waited to be challenged by three-to-six-foot waves(浪). Daniel's love for the ride was tested one 1 afternoon.
"Your son's been in an accident," the lifeguard(救生员)reported to my husband Mike over the phone hurriedly. " 2 he came up to the top of the water,the point of the board was headed toward his eye." Mike rushed our son to the hospital. He 3 26 stitches(缝合)from the corner of his eye to the bridge of his nose. I was 4 home from a meeting while Daniel's eye was being stitched. Mike drove 5 to the airport after they left the doctor's office. He greeted me at the gate while Daniel was waiting in the car.
"Daniel?" I questioned. I kept thinking that the 6 must have been terrible that day. "He's going to be fine," Mike comforted me. I ran to the car. My son reached out both arms,crying,"Oh,Mom,I'm so glad you're home." I sobbed(抽泣)in his arms,telling him how 7 I felt about not being there when the lifeguard called. "I'll be fine. The doctor says I can go back in the water in eight days," he said. Was he crazy? I wanted to tell him that he wasn't allowed to go near water again until he was 35,but 8 I controlled myself.
He kept asking me to let him go back on the board for the next seven days. One day after I 9 "No" to him for the 100th time,he beat me at my own game.
"Mom,you taught us never to give up what we love." I gave in.
Back then Daniel was just a boy with deep 10 for surfing. Now he is a world-famous surfer.
(
(
(
(
(
(
(
(
(
(
My son Daniel began surfing(冲浪)at the age of 13. After school each day he put on his wet suit and waited to be challenged by three-to-six-foot waves(浪). Daniel's love for the ride was tested one 1 afternoon.
"Your son's been in an accident," the lifeguard(救生员)reported to my husband Mike over the phone hurriedly. " 2 he came up to the top of the water,the point of the board was headed toward his eye." Mike rushed our son to the hospital. He 3 26 stitches(缝合)from the corner of his eye to the bridge of his nose. I was 4 home from a meeting while Daniel's eye was being stitched. Mike drove 5 to the airport after they left the doctor's office. He greeted me at the gate while Daniel was waiting in the car.
"Daniel?" I questioned. I kept thinking that the 6 must have been terrible that day. "He's going to be fine," Mike comforted me. I ran to the car. My son reached out both arms,crying,"Oh,Mom,I'm so glad you're home." I sobbed(抽泣)in his arms,telling him how 7 I felt about not being there when the lifeguard called. "I'll be fine. The doctor says I can go back in the water in eight days," he said. Was he crazy? I wanted to tell him that he wasn't allowed to go near water again until he was 35,but 8 I controlled myself.
He kept asking me to let him go back on the board for the next seven days. One day after I 9 "No" to him for the 100th time,he beat me at my own game.
"Mom,you taught us never to give up what we love." I gave in.
Back then Daniel was just a boy with deep 10 for surfing. Now he is a world-famous surfer.
(
A
)1. A. unusual B. boring C. lazy D. relaxing(
B
)2. A. If B. When C. But D. Though(
C
)3. A. avoided B. changed C. received D. discovered(
A
)4. A. flying B. driving C. boating D. walking(
D
)5. A. slowly B. happily C. comfortably D. directly(
A
)6. A. waves B. dreams C. clouds D. suggestions(
C
)7. A. brave B. lucky C. awful D. proud(
A
)8. A. instead B. already C. even D. often(
D
)9. A. posted B. offered C. threw D. repeated(
A
)10. A. love B. fear C. sadness D. worry答案:【解析】:
这是一道英语完形填空题,主要考查学生对上下文的理解、词汇辨析以及语法运用能力。题目给出了一个关于冲浪的小故事,其中包含多个空格需要填空。学生需要通过阅读全文,理解文章大意,并结合所给的选项,选出最合适的词汇填入空格中。
1. 第一个空格所在的句子是"Daniel's love for the ride was tested one 1 afternoon.",根据上下文可以推断出,这里需要填入一个形容词来描述那个下午的不同寻常,因此选项A "unusual"最符合语境。
2. 第二个空格在"2 he came up to the top of the water,the point of the board was headed toward his eye."中,需要一个连词来引导时间状语从句,表示“当...时候”,所以选项B "When"是正确的。
3. 第三个空格在"He 3 26 stitches(缝合)from the corner of his eye to the bridge of his nose."中,根据句意可知,这里需要填入一个动词来表示“接受缝合”,因此选项C "received"是合适的。
4. 第四个空格在"I was 4 home from a meeting while Daniel's eye was being stitched."中,根据后文的"Mike drove 5 to the airport after they left the doctor's office."可以推断出,作者当时正在飞机上,所以选项A "flying"是正确的。
5. 第五个空格需要填入一个副词来描述Mike开车去机场的方式,根据上下文可知,Mike应该是直接开车去机场,所以选项D "directly"最符合语境。
6. 第六个空格在"I kept thinking that the 6 must have been terrible that day."中,需要一个名词来表示那天发生的事情,根据前文描述的是冲浪时发生的事故,所以选项A "waves"(海浪,这里指代冲浪时的情况)是最合适的。
7. 第七个空格需要填入一个形容词来描述作者当时的心情,根据"I sobbed(抽泣)in his arms"可以推断出,作者当时感到非常难过,所以选项C "awful"是正确的。
8. 第八个空格在"but 8 I controlled myself."中,需要一个副词来表示转折关系,说明作者虽然想告诉Daniel不能再接触水,但最终还是控制住了自己,所以选项A "instead"(反而)是最合适的。
9. 第九个空格需要填入一个动词来表示作者对Daniel的多次拒绝,根据"I 9 "No" to him for the 100th time"可以推断出,这里应该填入表示“重复”的动词,所以选项D "repeated"是正确的。
10. 最后一个空格在"Back then Daniel was just a boy with deep 10 for surfing."中,需要一个名词来表示Daniel对冲浪的深厚感情,根据前文描述可知,Daniel对冲浪有着深深的爱,所以选项A "love"是最合适的。
【答案】:
1. A;2. B;3. C;4. A;5. D;6. A;7. C;8. A;9. D;10. A。
这是一道英语完形填空题,主要考查学生对上下文的理解、词汇辨析以及语法运用能力。题目给出了一个关于冲浪的小故事,其中包含多个空格需要填空。学生需要通过阅读全文,理解文章大意,并结合所给的选项,选出最合适的词汇填入空格中。
1. 第一个空格所在的句子是"Daniel's love for the ride was tested one 1 afternoon.",根据上下文可以推断出,这里需要填入一个形容词来描述那个下午的不同寻常,因此选项A "unusual"最符合语境。
2. 第二个空格在"2 he came up to the top of the water,the point of the board was headed toward his eye."中,需要一个连词来引导时间状语从句,表示“当...时候”,所以选项B "When"是正确的。
3. 第三个空格在"He 3 26 stitches(缝合)from the corner of his eye to the bridge of his nose."中,根据句意可知,这里需要填入一个动词来表示“接受缝合”,因此选项C "received"是合适的。
4. 第四个空格在"I was 4 home from a meeting while Daniel's eye was being stitched."中,根据后文的"Mike drove 5 to the airport after they left the doctor's office."可以推断出,作者当时正在飞机上,所以选项A "flying"是正确的。
5. 第五个空格需要填入一个副词来描述Mike开车去机场的方式,根据上下文可知,Mike应该是直接开车去机场,所以选项D "directly"最符合语境。
6. 第六个空格在"I kept thinking that the 6 must have been terrible that day."中,需要一个名词来表示那天发生的事情,根据前文描述的是冲浪时发生的事故,所以选项A "waves"(海浪,这里指代冲浪时的情况)是最合适的。
7. 第七个空格需要填入一个形容词来描述作者当时的心情,根据"I sobbed(抽泣)in his arms"可以推断出,作者当时感到非常难过,所以选项C "awful"是正确的。
8. 第八个空格在"but 8 I controlled myself."中,需要一个副词来表示转折关系,说明作者虽然想告诉Daniel不能再接触水,但最终还是控制住了自己,所以选项A "instead"(反而)是最合适的。
9. 第九个空格需要填入一个动词来表示作者对Daniel的多次拒绝,根据"I 9 "No" to him for the 100th time"可以推断出,这里应该填入表示“重复”的动词,所以选项D "repeated"是正确的。
10. 最后一个空格在"Back then Daniel was just a boy with deep 10 for surfing."中,需要一个名词来表示Daniel对冲浪的深厚感情,根据前文描述可知,Daniel对冲浪有着深深的爱,所以选项A "love"是最合适的。
【答案】:
1. A;2. B;3. C;4. A;5. D;6. A;7. C;8. A;9. D;10. A。
解析:
翻译:
### 一、完形填空
我的儿子丹尼尔13岁时开始冲浪。每天放学后,他都会穿上潜水服,等待着3至6英尺高的海浪的挑战。在一个______的下午,丹尼尔对冲浪的热爱受到了考验。
“你的儿子出事了,”救生员在电话里匆忙地向我的丈夫迈克报告,“______他浮到水面上时,冲浪板的尖端朝向了他的眼睛。”迈克赶紧把我们的儿子送到了医院。从他的眼角到鼻梁,他______了26针缝合。当丹尼尔的眼睛正在被缝合的时候,我正从一场会议上______回家。他们离开医生的办公室后,迈克______开车去了机场。丹尼尔在车里等着的时候,他在登机口迎接我。
“丹尼尔?”我疑惑地问道。我一直想着那天的______一定很可怕。“他会没事的,”迈克安慰我。我跑向汽车。我的儿子伸出双臂,哭着说:“哦,妈妈,我很高兴你回家了。”我在他的怀里抽泣着,告诉他当救生员打电话来的时候我不在场,我感觉多么______。“我会没事的。医生说我八天后就可以回到水里了,”他说。他疯了吗?我想告诉他,在他35岁之前,他再也不被允许靠近水了,但______我控制住了自己。
在接下来的七天里,他一直请求我让他回到冲浪板上。在我第100次对他______“不”的一天后,他在我自己的游戏中打败了我。
“妈妈,你教我们永远不要放弃我们热爱的东西。”我让步了。
那时,丹尼尔只是一个对冲浪有着深深______的男孩。现在他是一位世界著名的冲浪者。
( )1. A. 不寻常的 B. 无聊的 C. 懒惰的 D. 令人放松的
( )2. A. 如果 B. 当……时候 C. 但是 D. 尽管
( )3. A. 避免 B. 改变 C. 接受(此处意译为“缝了”) D. 发现
( )4. A. 乘飞机 B. 开车 C. 划船 D. 走路
( )5. A. 慢慢地 B. 高兴地 C. 舒适地 D. 直接地
( )6. A. 海浪 B. 梦想 C. 云 D. 建议
( )7. A. 勇敢的 B. 幸运的 C. 糟糕的(此处意译为“难受”) D. 骄傲的
( )8. A. 相反 B. 已经 C. 甚至 D. 经常
( )9. A. 发布 B. 提供 C. 扔 D. 重复
( )10. A. 热爱 B. 恐惧 C. 悲伤 D. 担忧
### 一、完形填空
我的儿子丹尼尔13岁时开始冲浪。每天放学后,他都会穿上潜水服,等待着3至6英尺高的海浪的挑战。在一个______的下午,丹尼尔对冲浪的热爱受到了考验。
“你的儿子出事了,”救生员在电话里匆忙地向我的丈夫迈克报告,“______他浮到水面上时,冲浪板的尖端朝向了他的眼睛。”迈克赶紧把我们的儿子送到了医院。从他的眼角到鼻梁,他______了26针缝合。当丹尼尔的眼睛正在被缝合的时候,我正从一场会议上______回家。他们离开医生的办公室后,迈克______开车去了机场。丹尼尔在车里等着的时候,他在登机口迎接我。
“丹尼尔?”我疑惑地问道。我一直想着那天的______一定很可怕。“他会没事的,”迈克安慰我。我跑向汽车。我的儿子伸出双臂,哭着说:“哦,妈妈,我很高兴你回家了。”我在他的怀里抽泣着,告诉他当救生员打电话来的时候我不在场,我感觉多么______。“我会没事的。医生说我八天后就可以回到水里了,”他说。他疯了吗?我想告诉他,在他35岁之前,他再也不被允许靠近水了,但______我控制住了自己。
在接下来的七天里,他一直请求我让他回到冲浪板上。在我第100次对他______“不”的一天后,他在我自己的游戏中打败了我。
“妈妈,你教我们永远不要放弃我们热爱的东西。”我让步了。
那时,丹尼尔只是一个对冲浪有着深深______的男孩。现在他是一位世界著名的冲浪者。
( )1. A. 不寻常的 B. 无聊的 C. 懒惰的 D. 令人放松的
( )2. A. 如果 B. 当……时候 C. 但是 D. 尽管
( )3. A. 避免 B. 改变 C. 接受(此处意译为“缝了”) D. 发现
( )4. A. 乘飞机 B. 开车 C. 划船 D. 走路
( )5. A. 慢慢地 B. 高兴地 C. 舒适地 D. 直接地
( )6. A. 海浪 B. 梦想 C. 云 D. 建议
( )7. A. 勇敢的 B. 幸运的 C. 糟糕的(此处意译为“难受”) D. 骄傲的
( )8. A. 相反 B. 已经 C. 甚至 D. 经常
( )9. A. 发布 B. 提供 C. 扔 D. 重复
( )10. A. 热爱 B. 恐惧 C. 悲伤 D. 担忧
二、阅读理解
Is advertisement necessary? Billions of dollars are spent on it every year,so it must be important. It's a busy world. You have to advertise to get people's attention to sell products(产品)!
Not every company thinks that way,however. The NO-AD company doesn't advertise in traditional ways. It sells its products by word of mouth. In this way,they can save money and keep costs down,which makes their products cheaper for customers(顾客).
"Word-of-mouth advertising" happens when one person tells another about a good experience with a product or service(服务). That next person then tells another friend,family member or colleague(同事). And so a chain of information is created.
Usually,advertisers talk about how good their product is. They say things like "Studies show that our product is the best." or "Everyone loves this product." It can sound unconvincing. It's much more believable to hear about a product from a family member or friend who has used it and liked it. So we often listen to our loved ones' advice about a product.
Word-of-mouth advertising has other advantages(优点)too. It's cost-effective. After all,it's free. And a company doesn't have to create a complex(复杂的)business plan to do it. Here is some advice for small businesses about word-of-mouth advertising.
•Be prepared to talk about your company at any time. You never know who you will meet. Always carry business cards.
•Only say good things about your company. Don't say bad things about your company.
•Help other companies by recommending people to them. The more you help others,the more good luck will come back to you ... and that's good business.
(
A. Uncomfortable. B. Unimportant. C. Unbelievable. D. Unusual.
(
A. Create complex business plans. B. Say bad things about other companies.
C. Improve their products and service all the time. D. Help other companies by wishing them good luck.
(
A. to tell us to care more about advertisements
B. to introduce some information about NO-AD
C. to show us how to sell products by advertising on TV
D. to make us believe there is no need to make advertisements
Is advertisement necessary? Billions of dollars are spent on it every year,so it must be important. It's a busy world. You have to advertise to get people's attention to sell products(产品)!
Not every company thinks that way,however. The NO-AD company doesn't advertise in traditional ways. It sells its products by word of mouth. In this way,they can save money and keep costs down,which makes their products cheaper for customers(顾客).
"Word-of-mouth advertising" happens when one person tells another about a good experience with a product or service(服务). That next person then tells another friend,family member or colleague(同事). And so a chain of information is created.
Usually,advertisers talk about how good their product is. They say things like "Studies show that our product is the best." or "Everyone loves this product." It can sound unconvincing. It's much more believable to hear about a product from a family member or friend who has used it and liked it. So we often listen to our loved ones' advice about a product.
Word-of-mouth advertising has other advantages(优点)too. It's cost-effective. After all,it's free. And a company doesn't have to create a complex(复杂的)business plan to do it. Here is some advice for small businesses about word-of-mouth advertising.
•Be prepared to talk about your company at any time. You never know who you will meet. Always carry business cards.
•Only say good things about your company. Don't say bad things about your company.
•Help other companies by recommending people to them. The more you help others,the more good luck will come back to you ... and that's good business.
(
C
)1. What does the underlined word "unconvincing" in Paragraph 4 probably mean?A. Uncomfortable. B. Unimportant. C. Unbelievable. D. Unusual.
(
C
)2. What might NO-AD companies do according to the passage?A. Create complex business plans. B. Say bad things about other companies.
C. Improve their products and service all the time. D. Help other companies by wishing them good luck.
(
B
)3. The writer's main purpose of writing the passage is ______.A. to tell us to care more about advertisements
B. to introduce some information about NO-AD
C. to show us how to sell products by advertising on TV
D. to make us believe there is no need to make advertisements
答案:【解析】:
这是一道英语阅读理解题目,主要考查学生对文章内容的理解和词汇的掌握。对于第一题,需要联系上下文推测词义;第二题需要理解文章中关于NO-AD公司的描述,然后对比选项;第三题需要概括文章的主旨。
【答案】:
1. C。在第四段中提到“They say things like 'Studies show that our product is the best.' or 'Everyone loves this product.' It can sound unconvincing.”,根据上下文可以推测“unconvincing”意为“不可信的”,与“Unbelievable”意思相近,因此选C。
2. C。文章中提到NO-AD公司不通过传统方式做广告,而是通过口碑来销售产品,以降低成本,使产品更便宜。同时,文章也提到口碑传播的好处,如可信度高、成本低等。根据这些信息,可以推断NO-AD公司会不断改进产品和服务,以提高口碑,从而吸引更多消费者。因此,选项C“不断改善产品和服务”是正确的。
3. B。文章主要介绍了NO-AD公司不通过传统广告方式,而是通过口碑来推广产品的策略,并探讨了口碑传播的好处。因此,作者的主要目的是介绍NO-AD公司的相关信息,选项B“介绍一些关于NO-AD的信息”是正确的。
这是一道英语阅读理解题目,主要考查学生对文章内容的理解和词汇的掌握。对于第一题,需要联系上下文推测词义;第二题需要理解文章中关于NO-AD公司的描述,然后对比选项;第三题需要概括文章的主旨。
【答案】:
1. C。在第四段中提到“They say things like 'Studies show that our product is the best.' or 'Everyone loves this product.' It can sound unconvincing.”,根据上下文可以推测“unconvincing”意为“不可信的”,与“Unbelievable”意思相近,因此选C。
2. C。文章中提到NO-AD公司不通过传统方式做广告,而是通过口碑来销售产品,以降低成本,使产品更便宜。同时,文章也提到口碑传播的好处,如可信度高、成本低等。根据这些信息,可以推断NO-AD公司会不断改进产品和服务,以提高口碑,从而吸引更多消费者。因此,选项C“不断改善产品和服务”是正确的。
3. B。文章主要介绍了NO-AD公司不通过传统广告方式,而是通过口碑来推广产品的策略,并探讨了口碑传播的好处。因此,作者的主要目的是介绍NO-AD公司的相关信息,选项B“介绍一些关于NO-AD的信息”是正确的。
解析:
翻译:
二、阅读理解
广告有必要吗?每年都有数十亿美元花费在广告上,所以它一定很重要。这是一个忙碌的世界。你必须做广告来吸引人们的注意力以销售产品!
然而,并非每个公司都这么想。无广告(NO - AD)公司不采用传统的广告方式。它通过口碑来销售产品。通过这种方式,他们可以节省资金并降低成本,这使得他们的产品对顾客来说更便宜。
当一个人向另一个人讲述对一种产品或服务的良好体验时,就会发生“口碑广告”。然后下一个人会告诉另一个朋友、家人或同事。就这样,一条信息链就形成了。
通常,广告商会谈论他们的产品有多好。他们会说诸如“研究表明我们的产品是最好的。”或者“每个人都喜欢这个产品。”之类的话。这听起来不可信。从使用过并喜欢该产品的家人或朋友那里听说一种产品会可信得多。所以我们经常会听取我们所爱的人对一种产品的建议。
口碑广告还有其他优点。它具有成本效益。毕竟,它是免费的。而且一家公司不必制定复杂的商业计划来进行口碑广告。以下是给小企业关于口碑广告的一些建议。
- 随时准备谈论你的公司。你永远不知道你会遇到谁。要一直携带名片。
- 只说你公司的好话。不要说你公司的坏话。
- 通过向其他公司推荐人员来帮助它们。你帮助别人越多,好运就会越多地回到你身边……而这就是好的生意。
( )1. 第4段中划线单词“unconvincing”可能是什么意思?
A. 不舒服的。B. 不重要的。C. 不可信的。D. 不寻常的。
( )2. 根据文章,无广告公司可能会做什么?
A. 制定复杂的商业计划。B. 说其他公司的坏话。
C. 一直改进他们的产品和服务。D. 通过祝其他公司好运来帮助它们。
( )3. 作者写这篇文章的主要目的是______。
A. 告诉我们要更关注广告
B. 介绍一些关于无广告的信息
C. 向我们展示如何通过电视广告销售产品
D. 让我们相信没有必要做广告
二、阅读理解
广告有必要吗?每年都有数十亿美元花费在广告上,所以它一定很重要。这是一个忙碌的世界。你必须做广告来吸引人们的注意力以销售产品!
然而,并非每个公司都这么想。无广告(NO - AD)公司不采用传统的广告方式。它通过口碑来销售产品。通过这种方式,他们可以节省资金并降低成本,这使得他们的产品对顾客来说更便宜。
当一个人向另一个人讲述对一种产品或服务的良好体验时,就会发生“口碑广告”。然后下一个人会告诉另一个朋友、家人或同事。就这样,一条信息链就形成了。
通常,广告商会谈论他们的产品有多好。他们会说诸如“研究表明我们的产品是最好的。”或者“每个人都喜欢这个产品。”之类的话。这听起来不可信。从使用过并喜欢该产品的家人或朋友那里听说一种产品会可信得多。所以我们经常会听取我们所爱的人对一种产品的建议。
口碑广告还有其他优点。它具有成本效益。毕竟,它是免费的。而且一家公司不必制定复杂的商业计划来进行口碑广告。以下是给小企业关于口碑广告的一些建议。
- 随时准备谈论你的公司。你永远不知道你会遇到谁。要一直携带名片。
- 只说你公司的好话。不要说你公司的坏话。
- 通过向其他公司推荐人员来帮助它们。你帮助别人越多,好运就会越多地回到你身边……而这就是好的生意。
( )1. 第4段中划线单词“unconvincing”可能是什么意思?
A. 不舒服的。B. 不重要的。C. 不可信的。D. 不寻常的。
( )2. 根据文章,无广告公司可能会做什么?
A. 制定复杂的商业计划。B. 说其他公司的坏话。
C. 一直改进他们的产品和服务。D. 通过祝其他公司好运来帮助它们。
( )3. 作者写这篇文章的主要目的是______。
A. 告诉我们要更关注广告
B. 介绍一些关于无广告的信息
C. 向我们展示如何通过电视广告销售产品
D. 让我们相信没有必要做广告